Husol Zonwering vertelt..

Geachte lezers,

Van harte welkom op het Husol Zonwering blog. Vanaf deze plek zullen wij u gaan voorzien van allerhande wetenswaardigheden, anekdotes en noviteiten die samenhangen met ons bedrijf en de wereld van zonwering en rolluiken in het algemeen.

Eigenlijk kunnen we best stellen dat mensen die in de wereld van zonwering en rolluiken werken, een beetje vakidioot moeten zijn. Wij kennen geen 9 tot 5 werk. We hebben geen jaar vooruit te plannen, in de wetenschap dat wel elke week kunnen zien wat we de week erop moeten doen. Werken in de zonwering is altijd onverwacht en vol improvisatie. Je weet immers nooit wat het weer doet? Het is als ijs verkopen: zodra de zon schijnt, is het druk aan de kraam. Dat geldt ook voor ons.


De afgelopen maanden heeft het mooie weer ervoor gezorgd dat we lange dagen hebben gemaakt, zowel op kantoor, als op de fabrieksvloer, bij Husol. Onze medewerkers weten wat er van hen verlangd wordt. Zoals gezegd, van begin maart tot eind september beleven we pieken, van oktober tot en met februari is het iets rustiger. Daar moet je tegen kunnen, maar ben je er aan gewend, dan weet je niet beter.

Werken in de zonwering is vooral teamwerk. Mooi om te zien hoe onze collega’s bij Husol op elkaar ingespeeld zijn. Een half woord is voldoende vaak, het werk wordt samen gedaan en de juiste spirit zit er prima in. De bouwvak vakantie is al weer in aantocht, dat betekent voor iedereen in de zonwering een eindsprint trekken. Ook voor ons is de bouwvak een onverbiddelijke deadline. Gelukkig hebben wij, ondanks alle drukte door het mooie weer, onze levertijden onder controle kunnen houden. Fijn voor onze dealers, maar ook voor de eindgebruiker. Zo kan iedereen die op tijd heeft besteld, genieten van zonwering deze zomer.

Tot het volgende blog,

Peter van der Kamp

Husol Zonwering
(op de foto: Henk Huisbrink, Koen Huisbrink, Peter van der Kamp en Klaas Huisbrink)

Advertenties

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s