Wat hebben Netflix en zonwering met elkaar te maken?

Misschien wel meer dan u denkt! Nu we de tweede helft van augustus beleven, komt de herfst weer langzaam in beeld. In september en oktober worden we in ons kikkerland weer getrakteerd op guur weer, wind, regen en kortere dagen. Reden om ook overdag, vooral in de weekenden, lekker binnen te zitten en Netflix te kijken. Als we social media mogen geloven, worden er overdag doorlopend hele series “weggekeken”. Binging wordt dat genoemd. Om daarbij geen last van reflectie te hebben op het scherm van de tablet, of op de televisie, worden vaak de gordijnen dicht gedaan. Een opgesloten gevoel is dan het gevolg.

tv kijken

Met verticaal screens wèl zicht naar buiten, maar geen schittering meer
De ideale oplossing voor het probleem van schittering door zonlicht bestaat: verticaal screens. Deze hebben de unieke eigenschap dat zij het zonlicht filteren. Zo wordt daglicht doorgelaten en schittering door zonlicht voorkomen. Daarbij filtert het glasvezeldoek in een verticaal screen de energie van het zonlicht, waardoor het binnen aangenaam koel blijft.

Windvaste screens doen hun werk onder barre weersomstandigheden
Harde windstoten begeleiden het gure herfstweer vaker dan ons lief is. Lastig, als je dan de zonwering omhoog moet doen, terwijl je net zo lekker op weg bent in een nieuw seizoen van je favoriete serie. Geen probleem met windvaste screens van Husol! Bestand tegen echt Hollandse weersinvloeden, is dit in Nederland gefabriceerde product een topper. In elke stand windvast, dankzij aan het doek gelaste ritsen, die in speciale kunststof sponningen in de geleider lopen.

De kers op de taart is bedieningsgemak
Windvaste screens worden bij Husol standaard met Somfy motorbediening uitgevoerd. Wie extra bedieningsgemak wenst, kan kiezen voor de Sunilus io motor. Deze kan niet alleen met een afstandsbediening in werking gezet worden, maar kan ook via een Connexoon io of Tahoma box van Somfy bediend worden via smartphone of tablet, Android of Apple. Zo kunnen de screens meegenomen worden in een voorgeprogrammeerd scenario, of gewoon simpelweg op afstand bediend worden via smartphone of tablet. Makkelijker kan het bijna niet!

Verticaal screens en met name windvaste verticaal screens zijn producten die 365 dagen per jaar hun nut bewijzen. Informeer er eens naar bij uw dichtsbijzijnde Husol dealer!

Hartelijk dank voor het lezen,

Peter van der Kamp

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s