Over ons

Husol is een Nederlands merk zonwering dat staat voor een lange levensduur. Dankzij de hoge kwaliteit van alle componenten, heeft uw Husol zonwering een opvallend lange levensduur. Onze CE-certificering onder KIWA-keur bevestigt deze kwaliteit.

Uitstekende service
Als fabrikant ondersteunen we de dealers met maximale service. Korte lijnen, daar houden we van. Is de zonwering aan uw pand technisch uitdagend, dan geven we u samen met de dealer advies. Zo doet u uw voordeel met onze technische ondersteuning. Van aankoopadvies en montage tot onderhoud en garantie.

Aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding.
Als u kiest voor Husol zonwering, is de prijs uw eerste verrassing. U krijgt een hoge kwaliteit en lange levensduur voor een gemiddeld budget.

Betrokkenheid.
Husol voelt zich betrokken bij u. Dat is een trekje van ons familiebedrijf, gevestigd in Genemuiden. We produceren niet zomaar zonwering, maar de schaduw die uw leven gaat veraangenamen. Dat is een inspirerend idee!

 

Wij maken het op maat!

Bekijk onze veelzijdige productrange en kom snel naar één van onze dealers. Als u samen met hen uw wensen bespreekt, maken wij uw zonwering volledig op maat. Husol zonwering: geniet ervan!

Advertenties